Můj čas na kafíčko

Co před chlapem nikdy neříkejte?

Pokud nechcete o nového chlapa přijít, těchto 7 věcí si rozhodně nechte pro sebe!

Možná to tak ani nemyslíte, chcete se svěřit a řeknete zdánlivě nevinnou větu. Jenže chlapa tím můžete bolavě zranit a naštvat. Jsou věty, které prostě muži neskousnou. Jaké věty před miláčkem nevyslovujte?

My ženy často máme takříkajíc prořízlé pusinky, komunikujeme někdy až přespříliš a může to napáchat až nedozírné škody.

Můj skvělý EX

Mluvit o tom, jak výborný byl váš bývalý, je tabu. I když je to možná pravda, pokud se svým partnerem chcete zůstat, nesrovnávejte je nahlas. Chlapi nechtějí ženu, která má na piedestalu stále svého ex.

To je silné kafe pro každého a partner si může myslet, že vám o vztah s ním vlastně až tak nejde. Pokud o něj nechcete přijít nebo mu zadělat na mindrák, raději zavřete nad svou milostnou minulostí vodu. Nebo vás by těšilo, kdyby vám on vyprávěl, že jeho ex byla úžasná?

Chlapi po mně úplně šíleli

Stále si nejste jistá, jestli o vás partner opravdu stojí a má vás rád. Chcete, aby se rozhoupal k vyznání lásky, a tak na to zkusíte jít oklikou. Začnete mu líčit, jak jste byla obletovaná a jak po vás muži toužili a vy jste jim dokázala poplést hlavu.

Jenže tím si pod sebou podřezáváte větev. Muži tak dáváte najevo, že vám chybí sebevědomí, vyrovnanost a vaše minulost vás zajímá víc než současnost. A tak může vzít rychle nohy na ramena.

Jakmile spustíte výčitky, připravte se na to, že to je začátek konce.

Tvůj kamarád je fakt šikovný!

Možná si říkáte, co je na tom špatného. Každý muž přece chce, abyste dobře vycházela s jeho kamarády, ne? No jasně, můžete o něm říct, že je fajn, ale nesnažte se ho příliš vychvalovat. Můžete tak u svého milého vyvolat žárlivost a jeho vztah s kamarádem poničit! To samé platí i pro sourozence.

Měla jsem spoustu mužů

I kdyby se vaší postelí prohnalo dvacet milenců, počet vašich ex je třeba utajit. I když vám chlap řekne, že mu to nevadí, ve skutečnosti touží po tom, aby byl ten jediný. A nejlepší. Takže ač je počet vašich bývalých mnohem vyšší, tento údaj výrazně snižte.

Tím, že mu přiznáte pravdu, nic nezískáte. Naopak. Žádný chlap nechce vědět, s kým, kdy a jak často byla jeho milovaná žena uspokojena. Nebo vy byste snad chtěla poslouchat něco podobného?

Ta si uměla vybrat!

Je možné, že vaše přítelkyně natrefila na hezouna, a ještě k tomu s tučným kontem. Ale tohle váš partner vědět nemusí. Co totiž za tím vším slyší? Výhrady, že on žádný lev salónů není a v penězích se také netopí.

Tohle je citlivé místo, a když do něj bodnete, může se pod tíhou méněcennosti uzavřít do sebe a váš vztah půjde „do kopru“. Muž chce prostě vědět, že je pro ženu ten nejlepší. Nevyzdvihujte proto dokonalost jiných mužů.

Byla jsem pěkná divoška

Chlapovi nepřiznejte, že když jste byla mladší, milovala jste se kdykoli a kdekoli jste mohla. I kdyby to byla pravda, tak tohle nikdy současnému partnerovi neříkejte. Možná se chcete pochlubit, jaká jste byla divoška. Ale na tohle si musí přijít sám.

Stejně tak mu nevyprávějte, kde všude jste to se svými bývalými dělala. Tvařte se tak, že nebylo nikdy nic lepšího. Jemu je sice jasné, že jste už něco prožila, ale nemluví se o tom, a pokud ano, tak rozhodně ne v superlativech. Tedy jestli nechcete zničit váš společný milostný život.

Soused je tak vtipný!

Vyzdvihovat pozitiva jiného chlapa se nevyplácí. I když to nemyslíte špatně a na souseda či jiného muže, kterého zrovna chválíte, si rozhodně nemyslíte, váš partner to slyší jinak.

A zbytečně tak ubližujete jemu i sobě. Protože on chce být pro vás ten vtipný a chytrý a nechce slyšet, jak jste odvázaná z vtipů někoho jiného. Smysl pro humor je afrodiziakum a muži to moc dobře vědí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden