Můj čas na kafíčko

Finty chlapů, které musíte znát!

Nevíte, kde vám hlava stojí, a váš drahoušek si pokaždé vymyslí nějaký důvod, aby se ukryl před tím, co je třeba doma udělat? Kam se muži nejčastěji zašívají?

Už vás také napadlo, kde muži tráví v domácnosti nejvíc času? Na gauči u televize, jistě. Ale co když se má uklízet? Proč pánové najednou zmizí a musí zrovna nutně na záchod?

Alfa samci totiž často tráví celé hodiny schováváním se na záchodě před „obtěžujícími manželkami“ a domácími pracemi a toaletu považují za jedno ze zaručených míst, která jim dopřejí čas o samotě.

I dlouhou koupel nebo sprchu muži vnímají jako bezpečné útočiště před chaosem rodinného života a svým partnerkám s oblibou tvrdí, že se „jen“ opláchnou a budou za „moment“ zpátky.

Co tam celý čas děláš?

Když si lehnou do vany, odpojí se od povinností a na mobilu klidně sledují videa na sociálních sítích nebo sází na svůj oblíbený tým. Zatímco si dopřejí půl hodiny či hodinu této kratochvíle, vy stihnete uvařit večeři, poklidit, a ještě připravit věci na druhý den.

To žena nepochopí...

Muži si často stěžují, že hodně pracují, mají těžký život, a proto se zašívají před domácími pracemi. Co ale máme říkat my, jestliže musíme zvládat tolik povinností?

Proto často nemáme nervy, když se chlap takto veze, a do té koupelny za ním vtrhneme. Ale proč ne, ostatně mnozí muži také nemají soucit se ženami, které pracují, pečují o domácnost a pak chtějí urvat sotva ždibec času, který by měly jen samy pro sebe.

 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden