Moje šťastná hvězda

Horoskop podle alchymistů

Odhalte tajemství, lži a skryté pravdy pomocí vašeho osudového čísla a kovu. Je to vážně snadné.

Alchymisté měli vlastní horoskop, který fungoval na kombinaci numerologie a kovů. Stačí, když budete znát své číslo osudu.


Postup pro vypočítání takového čísla je snadný. Sečtěte jednotlivé číslice v datu svého narození, až dojdete k jednocifernému číslu. Pokud je datum narození 27. 3. 1969, budete sčítat následovně: 2 + 7 + 3 + 1 + 9 + 6 + 9 = 37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1


Jaký kov k vám patří podle osudového čísla?


1 – Zlato


Pokud vám vyjde jednička, nejspíš jste dobrosrdeční a umíte se za sebe postavit. Máte neobyčejné kouzlo osobnosti a jste velmi ambiciózní. Nevadí vám, když jste v centru dění, často však skrýváte rodinná tajemství. Neumíte se ostatním svěřovat s tím, co doma nefunguje podle vašich představ.


2 – Zinek


Dvojky jsou originální a věrné. Máte velké charisma, ke všem jste velkorysí a pomoc neodmítnete ani ve chvíli, kdy už vám na ni nezbývá energie. To však bývá problém. Uvnitř se střádá frustrace, která když vypluje na povrch, bývá jako ničivé tsunami.


3 – Olovo


Obvykle bývají trojky plaché a nedůvěřivé. Za jejich povahou se může skrývat zklamání z dětství nebo partnerských vztahů. Často až za dlouhé měsíce poznáte, jací opravdu jsou.


4 – Železo


Nejspíš jste ve svých názorech neoblomní. I když víte, že nemáte pravdu, nepřiznáte to. Bývá těžké s vámi vyjít, obvykle jednáte s horkou hlavou a na kariérním žebříčku stoupáte přes mrtvoly. Pokud něco tajíte,  jen těžko to z vás někdo dostane.


I ptáci umí přinést odpověď na vaše otázky.

5 – Stříbro

Na první pohled jste nejspíš nenápadná a v ničem nevyčníváte. Opak je ale pravda. Přátelství s vámi je na celý život, a když jste v dobré náladě, hýříte nápady. Na druhou stranu se často usmíváte i ve chvílích, kdy uvnitř  trpíte.

6 – Hliník

Máte silnou povahu a dokážete se skvěle postarat o druhé. Máte zpravidla velký smysl pro zodpovědnost a povinnost. Před svým okolím často ale tajíte svůj finanční příjem, a když máte potíže, nikomu to neřeknete. Mate strach, že byste se tím shodili.

7 – Nikl

Máte sklon v hledání pravého smyslu života. Baví vás magie i kouzla, toužíte po poznání pravdy. Sice nikdy nelžete, ale vaše pravda umí občas i ranit. Neumíte řešit problémy, to je vám totiž nepříjemné. Vaše důvody často zůstávají skryty...

8 – Titan

Toužíte po materiálním úspěchu.Máte podnikatelského ducha. Vynikáte smyslem pro spravedlnost a férovost, umíte také dlouhodobě plánovat. Jen obtížně se ale pouštíte do vážných rozhovorů, a co se životních rozhodnutí týče, často váháte. Tím bohužel vaše okolí vysilujete.

9 – Měď

Máte vysokou míru empatie a schopnost vcítit se do pocitů a potřeb ostatních. Jste soucitní a ochotní nabídnout podporu. Devítka je ale spojena také s ukončováním cyklů. Často vám nedělá problém něco ukončit z minuty na minutu, klidně i vztah.

Když je čaj hotový, pomalu si ho vychutnejte, poté nezapomeňte poděkovat.

Magický čaj na přivolání peněz

Na takový nápoj budete potřebovat čajovou lžičku zeleného čaje pro růst a prosperitu, trochu máty pro brzký finanční úspěch, skořici dle chuti pro bohatství a ochranu, hrst květů slunečnice jako symbol bohatství a řebříček pro ochranu. Připravte si svůj rituální prostor, kde se budete cítit pohodlně.

Během procesu přípravy čaje se soustřeďte na svůj záměr. Představte si, jak peníze a prosperita proudí do vašeho života. Zatímco čaj louhujete, opakujte si částku, kterou toužíte získat. Když je hotový, pomalu si ho vychutnejte, poté nezapomeňte poděkovat.

Co vám ptáci přinášejí za poselství?

Iptáci umí přinést odpověď na vaše otázky. Prozradíme vám, co skrývají za poselství! Holubice je často vnímána jako symbol míru, lásky a naděje. Znamená, že vše dopadne dobře. Sojka představuje komunikaci mezi tímto světem a světem kouzel. Přináší zprávu, že vaše přání bylo vyslyšeno.

Sokol symbolizuje odvahu, sílu a vizi. Brzy se ukáže ten správný nápad. Krkavec je spojován s moudrostí, intuicí a schopností vidět to, co druzí nemohou. Je vnímán jako průvodce tajemstvím. Kanárek může představovat radost, štěstí a zábavu. Symbolizuje také vnitřní harmonii a štěstí.

Sova je spojována s moudrostí, věděním a třetím okem. Je symbolem poznání. Labuť je vnímána jako symbol elegance, vznešenosti a harmonie. Znamená, že brzy uvidíte významný pokrok.

Káně může být spojováno s výhledem do budoucnosti i odvahou. Brzy uvidíte věci z jiné perspektivy. Orel je často vnímán jako symbol svobody, ducha a vyšší perspektivy.

Čím spolehlivě zahnat žárlivost?

Připravte si bílou svíčku, list papíru a pero. Napište vše, co vás tíží, a nechte myšlenky plynout. Poté opatrně přiložte kousek rohu listu papíru k plamenu svíčky a nechte ho shořet.

Tak propouštíte negativní pocity a dáváte jim možnost odejít. Popel uschovejte v uzavřené sklenici na místě, kam dopadá slunce. Mělo by  vám to přinést novou energii a sílu všechno urovnat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden