Můj čas na kafíčko

Jak muži prožívají rozchod?

Kdo dělá, že se ho vztahový krach netýká, kdo prosí a kdo vykřikuje, že toho budete litovat?

Každý se po ukončení vztahu chová jinak. Někteří chlapi neprojeví emoce ani náhodou, a jiní dělají scény, za něž by se nemusel stydět ani Othello. Jak se s rozchodem smiřují znamení zvěrokruhu?

Beran - 21. 3. – 20. 4.

Impulzivní Berani své divoké emoce neumí krotit. Pokud jim dáte kopačky vy, zraníte jejich ego a zatmí se jim opřed očima. Než spálí všechny mosty, hezky z plných plic vám vyčtou, čím vším jste je štvala, a nezapomenou dodat, že takových jako vy mohou mít na každém prstu deset.

Býk  - 21. 4. – 21. 5.

Býci dobře vědí, že čas zhojí všechny rány, a tak se s pokusem o návrat příliš nenamáhají. Prvních pár týdnů po rozchodu jsou smutní, ale snaží se bolest zahánět činnostmi, které je baví. Když se jim začne ulevovat, začnou se hned poohlížet po někom, kdo pro ně bude lepší než vy.

Blíženci - 22. 5. – 21. 6.

Nejlépe si hojí rány tím, že se ze všeho vypovídají. Pokud to nemohou udělat s někým blízkým z očí do očí, začnou psát dlouhé textovky, maily nebo zprávy na sociálních sítích. Přinese jim to úlevu a jejich nejbližší musí jejich výlevy, kdy na vás nenechají nit suchou, na čas přetrpět. 

Rak - 22. 6. – 22. 7.

Jsou mistři v potlačování svých opravdových emocí, které maskují a tvrdí, že je rozchod s vámi nijak nezasáhl. Začnou řádit na parketech a divokých večírcích ostošest, aby zapřeli i sami před sebou, že kdesi uvnitř pláčou. Pak si lehnou na gauč s pivem a sledují sportovní přenos.

Lev - 23. 7. – 22. 8.

Pokud se s vámi rozešel hrdý Lev,  bude vyprávět o tom, co a proč se stalo, a to komukoli, kdo se přidá na jeho stranu. Jestli jste si ale dovolila tu drzost a rozešla se s ním vy, začne se všude chlubit vyprávěním a fotkami, jak se mu ulevilo a jak si až teprve teď bez vás užívá život.

Panna - 23. 8. – 22. 9.

Vyčerpané z rozchodu se Panny rozhodnou změnit své chování, aby se jim v příštím vztahu už nic takového nestalo. Jakmile je ale přejde smutek, mají sklony začít se mstít. Klidně vám začnou psát dlouhé vyčítavé dopisy, pomlouvat vás, kde se jen dá, a pak vás všude zablokují.

Váhy - 23. 9. – 23. 10.

U zrozenců Vah je běžné, že nejprve nahlas trpí a o svém žalu dávají všude vědět, ale už týden po rozchodu klidně vlezou do nové postele s neznámou krasavicí. Single život totiž není nic pro ně a raději skáčou od jedné partnerky k druhé a řídí se heslem: Není čas ztrácet čas. 

Štír - 24. 10. – 22. 11.

Štíři se z rozchodu dostanou tak, že vás kompletně odstřihnou a vymažou ze života. Nejprve se sice budou snažit vztah slepit, ale pak se zcela odpojí a absolutně nic o vás jako o své bývalé polovičce nechtějí vědět. To jim pomůže překonat to nejhorší a zahojit zlomené srdce.

Střelec - 23. 11. – 21. 12.

Pro Střelce je důležité mít poslední slovo a nebojí se střelit vás přímo do srdce. Po rozchodu vám klidně řeknou věci tak drsné, že vás pravda o tom, co v sobě skrývají, může naprosto zlomit. Útok na vás je pro ně formou obrany, kterou se chrání před bolestí. Až pozdě svých slov litují.

Kozoroh - 22. 12. – 20. 1.

Konec vztahu Kozorozi vnímají jako osobní prohru a až po měsících hloubání se přes rozchod začnou pomalu přenášet. Budou zkoušet chlubit se všemožnými úspěchy, aby se to k vám doneslo a přiměli vás k žárlivosti. Myslí si, že nejlepší pomstou je ukázka jejich dokonalého života.

Vodnář - 21. 1. – 20. 2.

Když vztah skončí a Vodnář se z rozchodu oklepe, přehodí vás klidně do kategorie „přátelé“ a není vyloučené, že si s vámi bude chtít čas od času užít. Vodnáři totiž skrývají své emoce a pod rouškou přátelství vás nechtějí ztratit z očí. Jestli tohle bude s výhodami, záleží jen na vás. 

Ryby - 21. 2. – 20. 3.

Rozchod je drama, které Ryby nesnášejí, a jakmile k němu dojde, otočí se a uplavou pryč. Jejich emoce jsou hluboké a své utrpení prožívají jen doma, kde je při truchlení nebude nikdo sledovat. Jakmile se dostatečně vybrečí, půjdou do společnosti a připraví se na možnost nové známosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden