Můj čas na kafíčko

Jak odhalit nevěru po hlase!

Na nevěru můžete přijít pomocí sledování jeho chování, chytrých otázek nebo svým šestým smyslem. Některé z nás by si díky tomu mohly rovnou otevřít detektivní kancelář.

Nejspolehlivěji ale nevěrníka poznáte podle jeho hlasu. Stačí jen pozorně poslouchat. Lidé mění hlas v závislosti na tom, s kým zrovna hovoří. Změny v tónině hlasu jde zpozorovat zejména v momentech, kdy mluvíme s našimi partnery.

Lež má krátké nohy a nervózní hlas

Nespočívá to v tom, co děláme s naším hlasem, ale v tom, že ostatní si všimnou, že se něco změnilo. Když k sobě patříme, mluvíme obvykle stejně. Milující lidé se ve vztahu napodobují, aby okolnímu světu ukázali, že patří k sobě.

Přistihnete-li svého partnera podivně pištět do telefonu, rázem už víte, že něco je v nepořádku. Když mluví žena se svým drahouškem, její hlas dosáhne hlubší tóniny, zatímco muž intuitivně zvolí vyšší tón. Nejde o nic jiného než podvědomou touhu po spříznění s tím druhým.

Dejte na svůj vnitřní hlas. Nelže!

Všímejte si také, když výrazně znervózní a z jeho hlasu bude znát stres, který znamená jistou zranitelnost v hlase zamilovaného muže. Což souvisí s tím, že lidé se bojí odmítnutí. Nevěra je sice velmi nepříjemná záležitost, avšak dá se vyřešit.

Stačí se ho zeptat na rovinu a pak jen čekat na jeho reakci a sledovat, co přesně odpoví. Na nic se nemůžete spolehnout tak jako na svůj vnitřní hlas a ženskou intuici. To vás nikdy zradit nedokáže!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden