Moje sladké tajemství

Magické NOVOLUNÍ 2020

Novoluní je okamžik, kdy se Měsíc nachází mezi Sluncem a Zemí, a my ho proto nevidíme. Představuje nové začátky, ale také ukončení a vnitřní proměnu. V této době je ideální začít se změnami, protože budete jako znovuzrození! Jak proběhne v roce 2020?

24. ledna ve Vodnáři

Toto novoluní přinese mnoho emocí a nasměruje vás na novou životní cestu. U Vodnářů, Beranů a Střelců může dojít ke změně partnera. Vodnáři vládne Uran, planeta změn. Může proto docházet k nepříjemným situacím, ale lze zažít i nečekaná překvapení.

Cítíte-li, že je čas na změnu, udělejte ji. Je vhodná doba k přestěhování se, cestování nebo můžete začít velký projekt..

23. února v Rybách

Všechno, co se odehrává pod vlivem energie Ryb, je o pocitech a náladách. Není-li vám v tuto dobu dobře, nenuťte se do pozitivního myšlení. Zamyslete nad tím, zda váš život odráží vaše sny. Pokud ne, rozhodněte se postupně svůj život měnit.

Učiňte alespoň jeden krok k tomu, abyste pracovali a trávili čas s lidmi, se kterými sdílíte společný sen nebo ideál. Jen tak se budete cítit naplnění

24. března v Beranu

Přináší silnou energii, spojenou s ohnivou planetou Mars. Pro Berany, Lvy a Střelce bude toto novoluní přínosné. Budou mít dostatek energie k vyřešení všech záležitostí. Raci a Panny naopak nebudou stíhat a ponoří se do špatných nálad.

Nyní si můžete víc užít běžných a fyzických aktivit než na smysly zaměřených potěšení. Pozor na konflikty. Nemusely by se vám vyplatit

23. dubna v Býku

Nyní objevujte vlastní sebehodnotu a víc si všímejte, co vám v životě poskytuje pohodlí a bezpečí. Pod vlivem Býka většinou řešíme domov, zázemí, majetek. Nastává vhodný čas pro přehodnocení vašeho vztahu k penězům a majetku.

Otevírají se vám také možnosti a příležitosti s prodejem a nákupem nemovitostí. Není vyloučené, že přijde zajímavá finanční nabídka

22. května v Blížencích.

Blíženci ovlivňují nejen myšlení, ale i komunikaci. Při tomto novoluní snadněji zvládnete zkoušku, pracovní pohovor, náročnější poradu nebo prezentaci. Není však radno zaplést se do klevetění a pomlouvání.

Zkuste zapátrat po nových možnostech k rozšíření svých pracovních i osobních kontaktů. Ve vašem okolí se budou pohybovat lidé, kteří vás mohou něčím obohatit.

21. června v Raku

Při Luně v Raku budete všechno prožívat mnohem intenzivněji. Projevte své emoce a nedržte je v sobě. V tuto dobu není rozumné věci příliš analyzovat, pod náporem citů byste mohli leccos pokazit. Snažte se být jako voda a jen lehce protékejte nastalými situacemi.

Neberte si nic příliš osobně. Váhy a Berani zažijí uvědomění, které nemusejí být lehké.

20. července ve Raku

Zrozence ve znamení Raka a Štíra čeká nový začátek, především co se vztahů týče. Do popředí se dostanou také rodinné vztahy. Rak má v povaze odhalovat pravdu ještě před tím, než ji někdo řekne, proto v rámci rodiny nic nezatajujte.

Skrývání jen rozvíří jinak poklidnou hladinu. V různých událostech můžete s čistým svědomím vsadit na intuici, přinese vám to zisk

19. srpna ve Lvu

Snažte se být kreativní a zapálení pro věc. Jen tak můžete být úspěšní. Berani, Lvi, Střelci a Vodnáři budou mít dostatek energie, aby čelili jakýmkoli nástrahám a uchopili mnoho šancí. Ty nejvýraznější přijdou v oblasti lásky a dětí.

Ve Lvu je všechno obvykle otevřené, bez bariér a strachu. Zejména, pokud vás trápí pomluvy od některých osob, nezavírejte před nimi oči a s dotyčným je vyřešte

17. září ve Panně

Vaše tělo je nejen váš nejlepší dopravní prostředek, ale i důležitý nástroj, který může mít rozmanité využití. Díky tělu můžete zažívat nespočet radostí, ale i utrpení. Záleží dost na tom, jak o své fyzické tělo pečujete.

Jezte zdravěji a hlídejte si jak pitný, tak spánkový režim. Spěte osm hodin denně a pravidelně cvičte. Projeví se to prakticky okamžitě a radost z vás bude přímo tryskat

16. října ve Vahách

Na přetřes přijdou vztahy, které máte s ostatními, ale i sami se sebou. Najděte si teď pro sebe čas. Udělejte si radost hezkou věcí nebo si zajděte na ke kadeřníkovi. Jste-li vyčerpaní, s tímto novoluním se vám do žil dostane nová energie.

Zbavíte se únavy a doženete všechno , co jste nestihli. Budete diplomatičtí, takže vás minou nepřijemné konflikty.

15. listopadu ve Štíru

Zbavte se všeho přebytečného, co vám připomíná smutné události. Odevzdejte vše, co nepoužíváte a udělejte si ve svém životě pořádek. Dostanete- -li se do situace, že nebudete vědět kudy kam, nechte si čas na rozmyšlenou.

Okamžité řešení nemusí být nakonec to nejlepší, protože vámi budou cloumat emoce. Je možné, že vás zkontaktuje někdo z minulosti, o kom jste dlouho neslyšeli

14. prosince ve Střelci

Čeká vás období určité lehkosti a pozitivní energie. Budete se cítit uvolněně a spokojeně, i když si příliš neodpočinete. Střelec je velmi dynamické a aktivní znamení, které se doma cítí všude a nikde. Bude vám chybět stabilita, a to zejména, pokud jste se narodili v Rybách a Panně.

Něco významného ve vašem životě možná skončí a něco nového naopak začne. Záleží na vás, jak s tím naložíte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden