Moje šťastná hvězda

Magický význam květin

Pokud prahnete ve svém životě po změně, udělejte si květinový rituál, který vaše touhy splní.

Květiny nejsou jen ozdobou. Každá z nich si nese svůj skrytý magický význam. Můžete jimi rozpoutat hádku, zažehnat nesnáze, přivolat lásku a klidně i peníze. Chcete vědět, jak?

Od pradávných dob byly květiny spojovány s různými symboly, energiemi i silami, které ovlivňují ve velké míře životy ostatních. Mají své místo ve věšteckých praktikách, rituálech a jsou mnohdy součástí amuletů.

Růže

Základním symbolem lásky a vášně jsou růže. Dávají si je zamilovaní i nešťastní, jsou ale spojeny primárně s usmířením a duchovním prozřením. Chybu nikdy neuděláte s červenou, která podpoří romantiku. Bílá zažehná hádky a modrá odhalí skrytá tajemství. Černé květy vyhánějí z domu peníze, žluté svolávají přátelé.

Karafiát

Díky svým ostrým květům představuje karafiát prostředek ochrany před negativními energiemi. V magii je často používán jako amulet pro posílení odvahy. Může být také využit v rituálech přitažlivosti. Věří se, že jeho energie láká pozitivní pozornost a přispívá ke zvýšení vašeho šarmu!

Lilie

Je často spojována s čistotou a nevinností. V magii se používá pro nastolení životní harmonie. V mnoha kulturách je považována za symbol nových začátků. Pokud ji někomu darujete, dříve či později v rodině odhalí, co zůstávalo dlouho pod pokličkou.


Hortenzie

Shluky malých květu představují u hortenzie spojení a jednotu. Její pevná struktura a bohaté barvy jsou vnímány jako metafora pro dosahování cílů. Využijete ji nejen pro podporu finanční prosperity, ale také pro nalezení vnitřní síly.

Frézie

Skládá z několika vrstev okvětních lístků. Představují transformaci a potřebný růst. Svou energii květina využívá naplno ve chvíli, kdy lidé kolem nejsou šťastní, nebo stojí na životní křižovatce. Posiluje pocity štěstí a naplnění.

Gerbera

Tvar květu gerbery připomíná slunce, kterým symbolizuje laskavost a vřelost. Přispívá k budování pozitivních vztahů a posiluje vlastní sebevědomí. Podpoří také vnímání vlastních pocitů a dá vám sílu postavit se vnitřní pravdě.

Orchidej

Ne náhodou orchideje vyžadují péči a trpělivost. Jejich květ symbolizuje příliv peněz jako odměna za tvrdou práci.

Tulipán

Tulipány značí lásku a romantiku. Růžové tulipány symbolizují hluboké city a něhu, červené tulipány jsou tradičním symbolem vášně a romantiky. Květ tulipánu připomíná pohárek, což do života přináší bohatství a hojnost.

Znamení ve snech přinášející lásku

Sny jsou fascinujícím způsobem, jak s námi komunikuje podvědomí a dává nám signály, o které jsme žádali. Podívejte se na několik symbolů, díky nimž už brzy najdete lásku.

Malá ňadra: Pokud se vám zdá o prsou, věští to lásku a sexuální energii. A zrovna ta malá říkají, že to bude na celý život!

Usměvavé miminko: Vaše láska bude opětována a nemůžete se splést.

Lev: Král zvířat přináší zprávu, že až konečně uvěříte sami sobě, přijde také ta pravá láska. Nejdřív však musíte o své štěstí zabojovat.

Ztracený prsten: Konečně jste připraveni pustit okovy, které vás léta svíraly a vydat se vstříc dalšímu dobrodružství.

Letadlo: Už vám nic nebrání, abyste se pohnuli z místa. Rozleťte se vstříc novým zážitkům.

Úžasný amulet na odhalení lži

Oko pravdy je tradiční amulet, který se v různých kulturách považuje za ochranu před negativní energií a lží. Zhotoveno bývá právě ve tvaru oka, které je umístěno uvnitř kruhu nebo výrazného vzoru.

Nosí se především jako šperk nebo amulet, případně ho můžete umístit na viditelném místě doma, v pracovním prostoru nebo tam, kde to zrovna potřebujete.

Jak poznat, kdo je prokletý?

Magické zápasy mezi lidmi jsou staré jako lidstvo samo. Existuje ale hned několik znaků, jak poznat, že je ten druhý prokletý. Na co zaměřit? Pokud se někomu náhle začnou dít řetězce nešťastných událostí, je to hned první, a nejjasnější, znamení, že je třeba zakročit.

Zpozorněte také ve chvíli, kdy vy nebo člověk vám blízký ztrácí energii, optimismus nebo štěstí − je to znak, že někdo blokuje dobré energie. Mohou se vám stávat také nezvyklé příhody − praskání obrazů, ztráta osobních předmětů, vysypání okenic nebo prasklé zrcadlo.

Objevit se také může chronická bolest nebo noční můry. V takovém případě je vhodné každý den zapalovat vykuřovadlo ze šalvěje bílé a pít čaj z heřmánku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden