Můj čas na kafíčko

Nesmrtelné kabáty! Které se teď nosí?

Vypadá to, že zima ještě zdaleka nekončí! Přemýšlíte o tom, že by se vám ještě vyplatilo koupit si nový kabát? Nebo už se začínáte koukat po zimních výprodejích, ale nevíte, který kousek si koupit, aby vám vydržel několik let a byl stále atraktivní?

Přeci jen u kabátu nejde zrovna o sezónní záležitost. Vsaďte na starou dobrou klasiku v barvě i střihu!

Tmavě modrou nic nezkazíte

Květované motivy jsou sice momentálně velmi v kurzu, ale přeci jen se nejedná o zrovna nadčasovou klasiku. Proto se mrkněte spíš po jednobarevných kusech. Nemusíte jít primárně po černé barvě. Taková béžová nebo tmavě modrá vám svojí univerzálností poslouží určitě stejně. Není náhodou, že armádní kabáty byly navrženy právě v této náhradní variantě černé. Určitě se tedy nemusíte bát, že byste v něm příští zimy byla nějak výrazně mimo.

Koukejte po pánském stylu

Zaručenou klasikou jsou poslední dobou tvz. pánské střihy. Cílem je příliš neupozorňovat na ženskou siluetu. Můžete zvolit kratší verzi ke kolenům nebo klidně dlouhou až skoro na zem. Ta vás v mrazech, které se zase začínají po letech zase ozývat, rozhodně nenechá umrznout. Navíc jsou elegantní. Prim drží dvouřadové zapínaní, kde je jedna z řad knoflíků pouze na ozdobu, ale i jednořadé. Kratší kabát má tu výhodu, že v případě, že se rozhodnete vzít si sukni, vám venku bude pod horní vrstvou vykukovat. Volba je jen a jen na vás!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden