Můj čas na kafíčko

Po padesátce jsou intimnosti skvělé

Že vás nenapadá, jaké výhody může mít sex po padesátce? Vězte, že je jich není málo. Tělo už sice není tak dokonalé, ale to vůbec nemusí být na závadu. 

K přednostem zralého věku patří vědomí toho, co nám chutná tak, že si bez toho neumíme představit život, a co naopak klidně oželíme. Na jídelním stole i v posteli.

Znáte lépe své tělo

Pravděpodobně už máte za sebou životní etapu, kdy jste se věnovala hlavně výchově svých dětí. Také své tělo teď znáte lépe a víte, co všechno si k němu můžete dovolit a na jakou strunu zabrnkat, aby správně hrálo.

Ženy po padesátce mají o sobě mnohem lepší mínění než ty mladší. Chápou totiž, že při každém pohlavním styku nemusí prožít orgasmus. Umějí také mnohem lépe pracovat se sexuálními hračkami a vědí, jak se pořádně uspokojit.

Zažijete lepší orgasmus

S tím souvisí i další pozitivum sexu po padesátce. Ženy v tomto věku si většinou užívají intenzivnější a delší orgasmy, než když jim bylo dvacet.

V milostných hrátkách nikam nespěchají, nikdo je neruší, a tak si mohou dovolit dopřát dost času na předehru a s partnerem si to maximálně užít. Když to srovnáte s vašimi lety, když jste měla malé děti a na všechno jste hrozně spěchala, užívání klidu a pohody je jako nebe a dudy.

Zakusíte více mazlení

Také chlapi v nejlepších letech se k vám v noci rádi přitulí a neprskají nad tím, že se chcete jen pomazlit. Není to tím, že by na víc nestačili.

Protože už není váš sex jenom vášnivá rychlovka, vyplaví se vám oběma z těla více hormonu oxytocinu. Ten zvyšuje touhu po blízkosti a vzájemný pocit důvěry. Muži pak nedělá problém spát celou noc v objetí…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden