Vegetariánský guláš s červeným vínem

Suroviny:


  • 1 menší celer

  • 3 mrkve

  • 1 cuketa

  • 100 g moučkového cukru

  • ½ máslovité dýně

  • 2 oloupané sladké brambory

  • 10 g másla

  • 150 ml červeného vína

  • 400 g konzervovaných rajčat

  • 2 lžíce rajského protlaku

  • sůl a pepř


Postup:

Všechnu zeleninu očistíme a pokrájíme na kostičky. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme celer a mrkev a za stálého míchání opékáme 5 minut. Přidáme ostatní zeleninu, zalijeme červeným vínem, přidáme cukr, přimícháme rajčata, rajský protlak, osolíme, opepříme, přilijeme 150 ml vody a pod pokličkou dusíme 20 minut.

reklama
reklama

Komentáře