Můj čas na kafíčko

Víte, co od vás potřebuje partner?

Vztahy jsou jednodušší, než si myslíte. Většinou platí pravidlo: Dělejte pro partnera právě to, co pak také chcete, aby ON dělal pro vás.

Sama to znáte. Jakmile o vás chlap nejeví zájem, znejistíte. Stejně jako vy potřebujete péči a lásku, potřebuje ji i váš partner. Ptejte se ho, jak se má a jak se cítí, jaký měl den. Bude za váš zájem vděčný, i když to možná hned nedá najevo slovy nebo činy.

Pokud si přejete, aby vám víc naslouchal, udělejte pro něj přesně to samé. Při tom se mu dívejte s maximální mírou empatie do očí. Vezme to jako důkaz toho, že vás zajímá, co říká, a můžete si být téměř jistá, že vám obdobným zájmem tuto vnímavost bude při nejbližší příležitosti opětovat.

Buďte pro něj čitelná

Spoustu žen na partnerovi vytáčí nerozhodnost. Pokud po partnerovi něco požadujete, řekněte mu to přímo. Chozením kolem horké kaše ničemu nepomůžete a akorát docílíte toho, že vám nebude rozumět.

Dávejte mu najevo, jak si ho vážíte a co pro vás znamená. Stejně jako to lahodí vašemu uchu, bude z toho nadšený i on. Muži na ženách milují smysl pro humor. Je to stejné, jako vy zbožňujete, když vás on dokáže rozesmát! Ukažte mu, že i vy si sama ze sebe umíte udělat legraci.

Chválit, chválit, chválit

Dávejte mu najevo, že vás potěšil a že jste na něj pyšná. Slova podpory jsou velmi důležitá, neboť jsou stimulující, a proto byste jimi neměla šetřit. Něco se mu povedlo? Nešetřete slovy chvály a uznání.

Stejně jako tato slova zahřejí u srdce vás, tak i vašeho partnera. Musí zvládnout náročný úkol? Podpořte ho, jak nejlépe umíte. Dodáte mu tak odvahu a bude vědět, že jste na všechno dva a že ve vás má ženu do nepohody. Ocení to minimálně tím, že příště poskytne podporu zase on vám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden