Můj čas na kafíčko

Výhledy z křišťálové koule

Toužíte vědět, co bude dál? Naučit se starobylou věšteckou techniku můžete i vy!

Fascinuje vás dávné umění starých Keltů a moudrých mágů, kteří svou budoucnost dokázali číst z křišťálové koule? Hoříte touhou dozvědět se, co všechno vás v budoucnosti čeká? Máme pro vás rady od těch nejpovolanějších, od samotných čarodějek!

Věštění z křišťálové koule se nejlépe daří pocitově zaměřeným lidem. Větší talent mají obvykle ženy, protože jsou už od přírody intuitivnější. Na rozdíl od astrologie, která je založena na matematických výpočtech, je křišťálová koule záležitostí pocitů, mimosmyslového vnímání a jasnovidectví.

Čtení z křišťálové koule funguje na principu obrazců vyvolaných v podvědomí, které se objevují při absolutním soustředění. I když v kouli hned neuvidíte jasné symboly, nezoufejte. Předá vám aspoň silnou, pozitivní energii, kterou ihned pocítíte.

Která je ta pravá?

Je nesmírně důležité, abyste si věsteckou kouli koupila vy sama. Seženete ji v prodejnách s ezoterickým zbožím a vyberte si ji výlučně podle svého nejniternějšího pocitu. Podívejte se na každou a ta, která vás bude přímo vábit k doteku, by pro vás měla být ta pravá.

Ideální je, když bude vybroušená ze zvláštního druhu křišťálu, zvaného beryl, který má vysokou kvalitu průsvitnosti a je pro věštění úplně nejlepší. I potěžkání křišťálové koule v ruce vám může leccos napovědět o její kvalitě. Měla by být velká minimálně okolo 20 cm, hladká a bez prasklin.

Jak o ni správně pečovat?

Kouli nejprve opláchněte slanou nebo octovou vodou a nechte ji přes noc nabít na měsíčním světle. Tím ji zbavíte vlivu nežádoucích energií lidí, kteří ji měli v ruce před vámi.

Minimálně jednou měsíčně, nejlépe za úplňku, ji znovu opláchněte slanou vodou a nechte nabít na přímém měsíčním světle. Chraňte ji před přímým slunečním svitem a neměli by na ni sahat jiní lidé než vy. O kouli byste pak měla pečovat, hlídat ji před poškrábáním a uchovávat ji zabalenou v sametu.

Připravte si samet a svíčku

Věštění provádějte na klidném místě a zajistěte, aby vás v těch chvílích nikdo nerušil. Pracujte v místnosti s tlumeným osvětlením nebo v šeru, ideální je plamen svíček. Kouli v podstavci položte na ubrus z černého sametu. To proto, aby vaše vize, které spatříte v kouli, nerušily žádné rozptylující zrakové vjemy.

Optimální je, když ji postavíte na podstavec malého stolku nebo ji budete držet v dlaních. Než začnete věštit, zapalte bílou svíci, ale pozor! Její světlo se nesmí přímo odrážet v kouli! Právě proto by v místnosti mělo být šero, aby v kouli nevznikaly odrazy ani žádné odlesky.

Rozostřete svůj pohled

Zkuste se zklidnit a dívejte se doprostřed koule. Dívejte se soustředěně, ale uvolněně. Vaším cílem není vydržet bez dechu, bez hnutí nebo mrknutí. Taková křečovitost by mohla vaši snahu blokovat. Snažte se jen obyčejně uvolnit, jakoby se na chvíli zapomenout.

Pomalu rozostřete svůj pohled, jako kdybyste hleděla „do blba“. Zaměřte se na zcela konkrétní otázku, abyste dostala konkrétní odpověď. Brzy začnete na povrchu koule vidět obrazy. Někdy to trvá i několik dní, až týdnů, než se začnou objevovat vize, ale to je úplně normální.

Řiďte se svými pocity

Když se vám nedaří vidět jakékoli obrazce, dejte si chvíli přestávku a začněte později s čistou hlavou. Každý člověk vidí v kouli jiné symboly, v závislosti na vlastních prožitcích, emocích a samozřejmě také na míře své obrazotvornosti.

Pokud věštíte sama sobě, dříve či později budete moci obrazy pochopit přesně. Pokud věštíte někomu jinému, popisujte mu to, co vidíte, právě tak, jak to přichází postupně, výjev za výjevem.

Dotyčný může jejich význam vcelku přesně pochopit, i když vám nemusí dávat vůbec žádný smysl. V řeči symbolů je nejdůležitější řídit se vždy vlastními pocity, instinkty a intuicí. Posléze si nejspíš uvědomíte, že co se jevilo jako náhoda, zase až taková náhoda nebyla.

Začínáme s věštěním

Když už jste se s koulí seznámila, můžete začít s věštěním. Své otázky vyslovujte jasně, nejen v duchu, ale pouze šeptem, protože hlasité mluvení by vás mohlo vytrhnout ze soustředění. Ze začátku by vaše pokusy měly trvat jen pár minut a postupně se prodlužovat, ne však na více než 10–15 minut.

Během této doby byste po pár dnech měla v kouli začít rozeznávat bílou mlhovinu, která postupně bude nabývat různých tvarů a barev a ukážou se vám také výjevy plné symbolů a ty je potřeba správně rozluštit. Je to podobné, jako když vykládáte sny.

Vize z podvědomí i dávné vzpomínky

Záleží jen na vás, jak dokážete obrazce správně rozpoznat, pochopit a vysvětlit. Nejprve se vám budou zjevovat vize ukryté hluboko ve vašem podvědomí, zapomenuté vzpomínky z dětství a vaše nenaplněné touhy.

Naučit se umění věštit z křišťálové koule chce trochu praxe. Nečekejte, že v kouli hned napoprvé spatříte odpovědi na všechny své otázky. S trochou cviku, když se naučíte na věštění správně naladit, se vám však postupně vyjeví nejedno tajemství!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden