Kuřecí Tikka Masala

Suroviny:

  • 800 g vykoštěných kuřecích stehen
  • 1 lžíce směsi „tandoori masala“
  • 1 lžička mletého římského kmínu
  • sůl
  • 2 lžíce pasty z česneku a zázvoru
  • 6 lžic bílého jogurtu

Na omáčku:

  • 4 dl zeleninového základu
  • 1 lžička římského kmínu, kurkumy a kari směsi
  • 4 bobkové listy
  • 1-2 kousky celé skořice
  • 1-2 hvězdičky badyánu
  • 2 tobolky celého kardamomu
  • 2 lžíce pasty z česneku a zázvoru
  • 1,5 dl drcených rajčat
  • 1 dl smetany

Postup: Kuřecí maso nakrájíme na kostky a marinujeme v kořenící směsi z tamdoori masala, mletého římského kmínu, soli, česnekovo-zázvorové pasty a bílého jogurtu. Vše dobře promícháme a necháme odležet. Opékáme na pánvi ze všech stran. Hotové maso vkládáme do omáčky.

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...