Moje sladké tajemství

Co říká to, jak se chlap sprchuje?

Bere to fofrem Pokud jste ulovila takového chlapíka, bude se o vás starat, snášet vaše vrtochy, avšak nápaditostí překypovat nebude. Chlap, který skočí po ránu do sprchy a za pár minut už svěží poskakuje s ručníkem po ložnici, je praktický a je na něj spoleh.

Sprchování považuje za nezbytnost, takže si ji rychle odbude a raději se věnuje vašemu vyhánění z vyhřátého lůžka. Do sprchy jen občas Jestliže se váš milý zamyká v koupelně jen párkrát do týdne, příliš nejásejte.

Kromě skromné pozornosti, kterou věnuje svému tělu, se váš vyvolený nepřetrhne ani v zájmu o vás. Nebudete-li se důsledně připomínat, skončí se svými kumpány v hospodě častěji než s vámi v posteli. Na druhé straně ho nic nerozhází.

Ani váš nekontrolovaný hysterický záchvat. Dlouhý maraton Když se váš chlap oddává hodinovému koupelnovému maratonu pravidelně, touží být dokonale čistý, přitažlivý a bezchybný. Pravděpodobně si tak čechrá své velké ego a od vás bude očekávat jednu lichotku za druhou.

Jestli z něho v ložnici chcete mít divokého samce, musíte ho stále rozehřívat obdivnými poznámkami. Jinak ztratí sebedůvěru a nebude schopen akce. Zkuste mu připomenout, že nemusí být dokonalý. Neustále pod vodou Pokud se váš miláček sprchuje víckrát denně, pravděpodobně máte neurotika.

Potřebuje mít všechno v naprostém pořádku a nesnáší překvapení. Proto se vyvarujte organizování akcí na poslední chvíli. Naštěstí se jeho touha po dokonalosti projevuje i za dveřmi ložnice. Pozorně se věnuje každému detailu a udělá cokoliv pro vaši spokojenost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden