Můj čas na kafíčko

Elixír mládí se skrývá v růži!

Nejen, že růže krásně voní, ale její blahodárné účinky jsou známé už stovky let. Proto nechybí ani v dnešní době v celé řadě kosmetických výrobků právě díky svým pěstícím a omlazujícím účinkům. Vyzkoušejte ji i vy a sama velmi brzy ucítíte rozdíl!

Díky skvělému vlivu na organismus se používá při výrobě mnoha přípravků. Zaručeně budete znát například růžovou vodu, růžový olej nebo krémy s růží bulharskou, která je nejznámější odrůdou právě při výrobě kosmetiky.Má velmi typickou vůni, kterou budete buď hned zkraje milovat nebo naopak nenávidět.

shutterstock_315818615

Antioxidační účinky  

Kromě svého dokonalého vzhledu a vůně má také květ této královny mezi květinami celou řadu antioxidantů, které zaručeně likvidují škodlivé volné radikály v těle.Ty mají největší vliv na nežádoucí stárnutí kůže, které touží zastavit každá žena. Už jste si ji zamilovala i vy?

shutterstock_555901468

Bojuje proti bakteriím  

A co víc! Květy růže mají také antibakteriální účinky, což rozhodně ocení nejen vaše pleť.Z lístků růže si můžete udělat nejrůznější čaje a odvary, které krásně voní a uleví od dalších neduhů těla jako jsou například žaludeční vředy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden