Můj čas na kafíčko

Jak dobít ztracenou energii?

Stejně jako jaro se i vy probouzíte k životu a máte před sebou celou škálu denních aktivit! Tím spíš, že dny se prodlužují, a tak máte na vše více času.

Jak je ale zvládnout, abyste večer unavená nepadla do postele? Máme pro vás zaručené fígle, jak být nabitá energií a zvládnout denní režim s nadhledem.

Pěstujte zelené bylinky

Vneste si do domácnosti trochu života! A pokud se zrovna nechcete doma uvázat nějakým zvířátkem, úplně vám postačí čerstvé rostlinky. Nemusíte mít ani velkou zahradu! Stačí balkón nebo při nejhorším parapet. Pěstovat můžete barevné jarní květiny jako je hyacint nebo tulipán, které vám dodají optimismus. Nebo třeba praktické bylinky, které navíc zužitkujete do jídla. Budete si tak připadat svěží a plná života.

Zbavte se starých věcí

Pokud se vám doma hromadí staré věci, které jste už nepoužila, jak je rok dlouhý, zbavte se jich! Nic nelitujte! Uvidíte, že se vám uleví! Teď je k tomu ideální doba, protože právě jaro nám ulehčuje loučení s věcmi, ke kterým máme přehnaný citový vztah. To stejné se týká i vašeho šatníku. Teprve až se těchto nadbytečností zbavíte, pocítíte nový prostor pro nový začátek!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden