Můj čas na kafíčko

Parfémy pro chladné dny

Je na čase pořídit si nový parfém! Který si pro letošní podzim a zimu zvolíte vy? Máte raději ovocné nebo květinové vůně? Sladší nebo naopak výrazné? Poradíme vám, které vůně jsou hitem letošní sezóny a s kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Mandle

Tak tato vůně patří skutečným parfémovým gurmetům. Lehce sladká vůně čerstvě upražených mandlí nenechá žádného muže chladným. A když ji smícháte s medem a květy mandloně, budete neodolatelná. Lehce orientální vůně se hodí zejména k ženám, které ví, co od života chtějí.

Zelené listy

Tajemné, hebké a sexy. Taková je vůně zelených listů. Připomíná vůni kouře indických tyčinek. Hodí se zejména k ženám, které mají orientálního ducha a nebojí se na sebe decentně upozornit vůni připomínající dálný východ.

Ambra

Přirozeně sebevědomé ženy ocení vůni šedé ambry. Dřevitě-orientální vůně ve vás vyvolá závislost, kvůli které si už jinou vůni oblíbíte jen těžko. Na každé ženy sice parfémy voní jinak, ale u ambry je zaručeno, že bude vonět na každé z vás, i když jinak.

Zelené jablko

Máte rádi vůni čerstvě sesbíraných jablek a přitom vám nevadí pánské vůně? Pak dejte přednost této ovocné, ale nesladké vůni, po níž se budete cítit skvěle a nabitá energií. Ačkoliv je tato unisexová vůně dost odvážná, rozhodně není nijak přehnaně vulgární ani nečpí.

Mangová kůra

A skutečný ovocný zázrak na konec. Směs mangové kůry, dřevin a citrusů připomínají Středomoří za teplých letních dnů. Optimistická nasládlá vůně se ale nehodí jen pro mladé ženy v rozpuku mládí, ale i pro ty, které poznaly všechny životní slasti a strasti. A i když jde o spíše letní vůni, rozhodně není na škodu si léto udělat třeba uprostřed zimy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden