Moje sladké tajemství

Pohádky nám to strašně zkomplikovaly!

Dokonalý chlap neexistuje

Pokud stále hledáte dokonalého chlapa, se kterým si budete ve všem rozumět, zastavte se. Sundejte si z očí tu dětskou promítačku, která pořád přehrává dokola pohádku o šťastném princi a princezně.

Víte proč se málokdy u romantických pohádek netočí druhý díl? Protože žádný není!

Někdo chce návštěvní vztah

Až prince opustí okouzlení rozkošnou princeznou a princezna přestane ve svém princi, co se rozvalí doma na gauči u televize, vidět hrdinu a rytíře, co se stane pak? Proč dnes spoustu lidí vyhledává tzv. návštěvní vztahy? Nemyslíme tím legální nevěru, ale naopak to, kdy se zralí partneři, poučení z předchozích vtahů rozhodnout, že spolu budou mít hezký vztah, ale rozhodně ne společnou domácnost.

Dvě hnízda pro lásku

Každý tak bydlí zvlášť, a jen se navštěvují. A zdá se, že jim to takto vyhovuje. Každý má své účty, své povinnosti, svou postel a navštěvují se jako takoví věční milenci. Dokud návštěvní vztah neztratí své kouzlo. Takových vztahů je dnes hodně. Z náročných vztahů, kdy se partneři spolu v denodenním soužití spolu hádali, házeli jeden na druhého špínu a v potu tváře se rozcházeli, umožňuje varianta návštěvního vztahu oběma jedincům užít si vlastní svobodu a po předchozích zklamáních si uvědomit, kdo vlastně jsou a co chtějí.

Znovu uvěřit je těžké

Každý se tak postaví na vlastní nohy, vybuduje si své nové hnízdo a až se cítí zralý na partnerství, někdo mu přijde do cesty. Naučit se znovu někomu důvěřovat, odhodit strach a zapomenout na to, že jste zažila něco špatného, je těžké.

Zvlášť, když to předtím tak šíleně bolelo. A když jste si řekla, že tohle nikdy nezapomenete, abyste náhodou neudělala stejnou chybu! Jenže když zavřete srdce, jak pak můžete věřit, že to tentokrát už může vyjít? Strach vám brání ve štěstí Když jste na sebe příliš přísná, brzdí vás to.

Povolte strach a napětí uvnitř sebe, přestaňte se bát, jestli se chováte správně, a přestanete mít nutkavou potřebu utéct zase z dalšího vztahu ze strachu, abyste si zase citově nenatloukla nos.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden