Můj čas na kafíčko

Proč jsou chlapi často tak náladoví?

Víte, jaká největší pohroma vás může potkat? Nabroušený chlap se špatnou náladou! Proč se pánové neumí ovládat a rozhodí je naprosté maličkosti?

Znají to nejspíš všechny ženy, které žijí v dlouhodobém vztahu. Můžete mít vedle sebe sebedokonalejšího muže, doslova chlapa svých snů, ale když to na něj přijde, nejradši byste ho vystřelila snad až na Měsíc.

Odjištěný granát vchází do dveří

Když má chlap špatnou náladu, je to s ním někdy skoro na vraždu. Muži jsou zkrátka jiní než my a spoustu věcí u nich prostě nikdy nepochopíme. Třeba jejich nekonečně dlouhé čtení na toaletě… Muži nezvládají běžné nepohodlí a náznaky jakýchkoli komplikací.

Spousta maličkostí přes den může způsobit, že vám večer do dveří místo bezva chlapa vpochoduje přímo odjištěný granát. Říkáte si: Co se mu děje? Má hlad, nebo ho škrtí trenky? Je unavený z práce, nebo ho rozhodilo, že něco divně rachtalo v autě?

Když má muž náročný den, tak prostě vrazí do dveří a podrážděně hlásí, že má hlad a chce jíst. Hned! A když mu dáte večeři, uklidníte ho a on brblání utlumí také proto, aby se v klidu najedl.

Chlap nesmí mít hlad

Proč vlastně muži neumí drobné životní krize zvládat? Jak je možné, že vrcholoví manažeři, kteří denně rozhodují o obchodech za miliony i více, koordinují činnost desítek lidí a jsou mistry ve zvládání stresových situací, pak doma vyvádí kvůli kručícímu žaludku a neumí se přenést přes chvilkový pocit nepohodlí?

Jak říkaly už naše babičky, neboť se jim to osvědčovalo, i když neměly v chalupě topmanažery: Pokud chcete mít doma pohodu a klid, dejte chlapovi nejdřív pořádně najíst…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden