Jahodová s vanilkou

Suroviny:  1 kg jahod  1 vanilkový lusk  1 gelfix 2:1  500 – 700 g krupicového cukru  3 kyseliny citronové

Postup: Jahody odstopkujeme, pokrájíme na kousky a vložíme do hrnce. Vanilkový lusk rozřízneme, vyškrábneme vnitřek nožem a přidáme k jahodám.

Také vás může zajímat ...

Promícháme a necháme 15 minut stát. Gelfix smícháme se dvěma lžícemi cukru a rovněž vmícháme do jahod. Poté minutku povaříme, přidáme zbytek cukru (podle chuti) a kyselinu, vaříme 10 minut. Zavařeninou naplníme sklenice, otočíme dnem vzhůru a necháme 5 minut stát.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...