Kachní prsa po šumavsku

Suroviny:

Také vás může zajímat ...
  • 4 kachní prsa
  • 120 g sušeného ovoce
  • 40 g ořechových jader
  • 100 ml dezertního vína
  • vývar nebo voda na podlévání
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • směs suchých bylinek

Postup: Sušené ovoce pokrájíme a zakapeme vínem. Nasekáme si ořechy. Každý kousek masa nařízneme dlouhým špičatým nožem tak, aby vznikla kapsa, kterou vyplníme namočeným ovocem a ořechy. Prsa uzavřeme párátky, osolíme, okořeníme sušenými bylinkami a na oleji opečeme.

Potom podlijeme trochou vývaru nebo vodou a zvolna pečeme doměkka..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...