Kofta kebab z jehněčího masa

Suroviny na 4 porce:

4 ks pita chleba

Také vás může zajímat ...

½ kg mletého jehněčího

hrst čerstvých bylinek (petrželka, koriandr)

3 jemně nasekané stroužky česneku

½ jemně nasekané cibule

1 lžička drceného římského kmínu

sůl, pepř

Na dip:

1 kelímek řeckého jogurtu 1 lžíce olivového oleje máta 2 stroužky česneku sůl Postup: Všechny ingredience na kebaby dobře rukou promíchejte, zpracujte v kompaktní hmotu a napíchejte na dřevěné špejle, které jste si předem namočili ve vodě. Především dobře osolte a opepřete. Jogurt smíchejte s olejem, mátou a česnekem, dejte do lednice dobře vychladit.

Kebaby grilujte, dávejte pozor aby se nevysušily, na chvíli na gril dejte z obou stran prohřát i pitu.

Servírujte s jogurtovým dipem, zeleninovým salátem a pita chlebem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...