Moje sladké tajemství

Slunce na talíři Ratatouille

Suroviny:


  • 6 barevných paprik

  • 2 cukety

  • 4 rajčata

  • 1 lilekrecep

  • 2 bílé cibule

  • provensálské koření

  • bílé víno

  • rozmarýn a tymián

  • olej extra virgin a sůl


Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kusy. Pak každý druh zvlášť orestujeme na olivovém oleji s bohatou hrstí provensálského koření. Ve velkém hrnci zeleninu promícháme dohromady a pokračujeme ve vaření. Přidáme snítku rozmarýnu a tymiánu a zalijeme bílým vínem. Osolíme a necháme pod pokličkou dusit. Až bude zelenina úplně měkká, můžeme podávat přímo z kastrolu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden