Moje sladké tajemství

5 míst, kde číhají nezadaní muži

V době studií bylo navazování kontaktů na koleji nebo na přednáškách mnohem snazší. Všední dospělý život už tolika seznamovacími příležitostmi neoplývá. Neznamená to však, že si je nemůžete vytvořit sama.

Obchody s elektronikou

Věřte, že tohle je to pravé místo, kde si můžete zahrát na bezradnou ženu a požádat sympatického chlapíka o „odbornou konzultaci“. Na těchto místech navíc můžete narazit na muže všech profesí. Počítače a mobilní telefony přece používáme všichni.

Nestyďte se a požádejte o radu.

Hobby markety

Ano, ano, máte pravdu, je to hrozná nuda a příčí se to veškeré romantice na planetě Zemi, když se prodíráte s nákupním košíkem mezi šroubky, sanitou, aku vrtačkami a hasáky, ale kde jinde – s výjimkou sportovních zápasů – byste čekala větší koncentraci mužského plemene?.

Posilovna

Je sice fajn, že se chodíte každý týden protáhnout na jógu nebo pilates, ale tam moc příležitostí k seznámení nenajdete. Přidejte do svého cvičebního programu také posilovnu, kde je spousta statných chlapíků. A zahoďte předsudky, že všichni siláci mají místo mozku sval. Možná vás nejeden překvapí! A vy si mezitím vypracujete figuru.

Při běhání

Pokud patříte mezi milovníky běhání, dodejte si kuráž a navštivte některou z hromadných běžeckých akcí. I tady potkáte sportovce, sice trochu jiného ražení, než jsou ti z posilovny, ale rozhodně budete mít alespoň jistotu, že mají dobrou fyzičku a nepovalují se doma na gauči u televize.

V kurzu vaření

Divila byste se, kolik zajímavých a pohledných mužů všech věkových kategorií se dnes chce učit vařit! I pánové totiž pochopili, že láska prochází žaludkem a že to je skvělý způsob, jak nalákat ženu. Využijte toho! A jako bonus se třeba i vy naučíte nějakou specialitu, kterou pak překvapíte. A možná už se tam s vyhlédnutým mužem můžete domluvit, že si zkusíte příště uvařit jen spolu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden