Můj čas na kafíčko

Toužíte po změně? Pak zkuste blond

Také jste celý život toužila po blond vlasech? Teď je na to ta nejlepší doba! Blond vlasy jsou totiž hitem letošního roku. Vybírejte ale opatrně podle toho, co k vám nejvíce sedí.

Vybírat můžete od zlatavé až po platinovou blond. Celkově je totiž až třicet odstínů blond a mezi nimi byste měla zvolit takovou, co vám bude nejlépe sedět k pleti či barvě vašich očí. Ale jak zvolit právě ten dokonalý odstín konkrétně pro vás? Záleží nejen na výšce tónu, ale také odlesku. Ještě náročnější je to u vlasů, které mají stále svůj přirozený přírodní odstín.

Na první barvení raději ke kadeřnici.

1. Jak vybrat správný odstín přesně pro vás?

Stalo se vám už, že jste šla po ulici a říkala si, že zrovna tenhle odstín blond barvy té ženě vůbec nesedí? Čím byste se měla v první řadě řídit, aby si to samé někdo neříkal zase pro změnu o vás? Důležitá je nejen barva vaší pokožky, tedy jestli jste spíš přirozeně snědý typ, nebo máte plet sněhově bílou, ale také například barva vašich očí. Pokud jsou modré, bude vám sedět spíše platinový studenější nádech. Když máte hnědé oči, pusťte se do teplejšího odstínu jako je zlatavě medová, lehce měděná nebo přírodní písková. Těmi zaručeně nic nezkazíte. Podobné to je i u zelených kočičích kukadel. Ty jsou z nich nejuniverzálnější, ale budou k nim lepší hřejivé tóny jako u hnědých.

2. Starejte se o ně správně a s láskou

Volba správného šamponu speciál- ně pro blonďaté vlasy je naprostým základem. K němu si samozřejmě pořiďte i příslušný kondicionér. Chcete, aby vám barva déle vydržela? Použijte na ně čas od času také vyživující masku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden