Kuřecí bramboračka s rajčaty

Oblíbená klasická polévka se bez brambor prostě neobejde.

Suroviny na 4 porce:

Také vás může zajímat ...

0,8 l kuřecího vývaru, 4 velké brambory, 1 plechovka krájených nebo drcených rajčat, 1 plechovka červených fazolí, 1 malá plechovka hrášku, 3 nastrouhané mrkve, 1 lžička sušené cibule, 1 lžička drceného česneku, 2 lžičky oregana½ lžičky bazalky, sůl, čerstvé bylinky

Postup:

1. Všechny přísady přidáme do vývaru ve velkém hrnci a na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu a půl.

2. Na talíři můžeme posypat strouhaným parmezánem. Podáváme s čerstvou ciabattou. Čím déle budete polévku vařit, tím víc se uvolní a promíchají chutě. V Itálii, odkud pochází, vaří tuto polévku třeba celý den a pochutnají si na ní k večeři.

Příprava: 90 minut

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...