Kuřecí filety s broskvovým salátem

Suroviny:  4 kuřecí prsa  6 lžiček sójové omáčky  2 lžičky mletého zázvoru  4 lžíce drůbežího vývaru  4 lžíce pomerančové šťávy  2 lžičky medu  4 lžičky chilli koření  špetka soli a pepře

Postup:

Ve větší misce smícháme olej, 2 lžičky sojové omáčky a špetku zázvoru. Touto marinádou potřeme kuřecí prsa, promícháme je s nimi a uložíme na 10 minut do ledničky. Ještě lepší ale samozřejmě bude, když maso necháte odležet déle, v ideálním případě přes noc. Získá tak mnohem lepší chuť.

Také vás může zajímat ...

Poté maso přendáme na plech vyložený pečícím papírem a a pečeme pod grilem při nejvyšší teplotě, dokud nebudou krásně zlatavá. V polovině pečení filety otočíme a stále na ně dohlížíme. Mezitím omyjeme broskve, zbavíme je pecky a nakrájíme na měsíčky.

V misce smícháme pomerančovou šťávu, vývar, med, lžičku sojové omáčky, zbytek zázvoru a chilli. Na talíř naaranžujeme grilované maso a vzniklou omáčkou přelijeme broskve pokrájené na měsíčky. Přejeme vám dobrou chuť!.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...