Rychlé a chutné lečo

Suroviny:  3 ks cibule  6 ks paprik  5 ks rajčat  5 ks vajec  sůl a pepř  1-2 lžíce slunečnicového oleje

Postup: Na drobno nakrájíme cibuli a necháme ji na troše oleje v hluboké pánvi lehce zpěnit. Přidáme na malé kousky nakrájené papriky. Asi 3 minuty počkáme, až začnou povolovat a přidáme na malé kousky nakrájená rajčata. (Pokud chceme přidat zvlášť opečenou klobásu, přidáme ji před rajčaty.) Osolíme, opepříme, podlijeme lehce vodou (pokud je potřeba a zelenina se připéká) a necháme vařit.

Hotovo je, když jsou rajčata přiměřeně měkká. V té chvíli přijdou na řadu předem rozšlehaná vejce, která do pánve nalijeme a promícháme. Jen chvilku povaříme.

Když mají vejce pevnější konzistenci, je hotovo.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...