Vepřová játra v jogurtové marinádě

Máte rádi jatýrka? A co takhle v jogurtové marinádě?

Suroviny na 4 porce:

600 g vepřových jater

na marinádu:

Také vás může zajímat ...

1 kelímek bílého jogurtu

sůl, pepř

cibulové koření

libeček

1 vejce

strouhanka ze 4 velkých slaných tyčinek

olej

Postup:

Játra odblaníme, nakrojíme na stranách, aby se při smažení nekroutila. Smícháme jogurt, vejce, koření a libeček. Játra na noc naložíme do této marinády. Další den játra i s marinádou obalíme už jen v rozdrcených (rozmixovaných slaných tyčinkách). Obalená játra dáme smažit dozlatova do rozehřáté trouby na 160 °C na plechu s pečícím papírem, který malinko pokropíme olejem.

Podáváme s pečeným bylinkovým bramborem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...