Moje sladké tajemství

Jaké ženy muži nejčastěji podvádějí?

Ženy, co splývají s bytem

Jsou příliš hodné a partnerovi tolerují vše, čímž ztrácejí jeho respekt. Jsou vždy k dispozici, dokonce ani sex neodmítají. Mužům pak doma splývají s bytovým zařízením, protože jim nedají možnost, aby je mohli postrádat. Muž pak snadno získá dojem, že může vyvést cokoliv a bude mu odpuštěno.

Muže vůbec nepotřebují

Jsou nezávislé, finančně samostatné a chovají se, jako že muže nepotřebují. Méně sebevědomý partner pak u milenky hledá pravý opak. Mužům totiž stačí málo: Kapka obdivu a pochvala a pán tvorstva má náhle pocit, že je tady konečně někdo, kdo ho potřebuje.

A to je hodně silné afrodisiakum.

Včelí královny a trubci

Některé ženy se tak moc chtějí stát matkami, že je pro ně partner jen prostředek k dosažení mateřství. Jakmile muž splní svůj rozmnožovací úděl, odstaví ho do pozice trpěného trubce a už se věnuje pouze dětem. Když to muži dojde, pláchne za jinou.

Sex jen za odměnu

Často jsou podváděny i ženy, kterým vášnivé chvíle s mužem nic neříkají a o jeho objetí už nestojí. Muži také prchají do náručí milenek od žen, které používají sex jako odměnu za to, když splní domácí úkoly. Tento výměnný systém ale žádného chlapa dlouho neudrží..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden