Nepečené ze zbytků pečeného!

K přípravě nepečených druhů můžeme využít řadu zbytků, které nám zůstaly z předchozího pečení, ale na které se už nedostalo krému.

Případně použijeme zcela běžné potraviny, jako ořechy, rozinky, datle, kakao, heru, piškoty, mléko… Toto cukroví není třeba vážit, jednoduše si namícháme ty kombinace, které máme nejraději a pak jen stačí z této hmoty ve vodě namočenýma rukama ukoulet kuličky. Ty nakonec obalíme v kokosu nebo kakau a máme cukroví, po němž se jen zapráší.

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...