Svařený cider v jablíčku

Suroviny:

  • 250 ml cideru
  • 3 hřebíčky
  • 1 lžička medu
  • 1 celá skořice
  • 3 celá jablka

Postup: Suroviny nalijeme do malého kastrolku a svaříme do prvních bublinek. Následně odstavíme z plotny a necháme půl minuty koření louhovat a potom přecedíme.

Podáváme ve vydlabaných půlkách jablek. Navrch ozdobíme celou skořicí a hřebíčkem..

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...