Můj čas na kafíčko

Co vám říká duše přes tělo?

Potlačujete své emoce? Poznejte souvislost mezi tělem a duší

Víte, že to, nač myslíte, si zároveň přitahujete? Když pláče vaše duše a odpojíte se sama od sebe, začne stonat i vaše tělo. Nemoc vzniká tam, kde neslyšíte volání své duše, a tak s vámi začne mluvit skrze tělo. Změňte své myšlenky, mějte ráda sama sebe a pochopíte duchovní příčiny nemocí...

Játra

Stav vašich jater ukazuje váš vztah k lidem, to, jak dovedete milovat, to, zda s pokorou přijímáte výzvy, které před vás život staví, jak se umíte radovat ze života. Jsou barometrem vaší nálady a toho, zda vidíte ve svém životě smysl. Játra oslabuje přehnaná rozpínavost, příliš jídla a pití a učí vás střídmosti. Podílejí se na výrazu agrese jako sídla zloby, učí vás zbavit se jedovatosti. Mají ohromnou regenerační schopnost, tak i pro vás není nikdy pozdě stát se opět malými dětmi a umět se radovat.

Kouzelná věta: Znám pouze lásku, klid a radost.

Žlučník

Ukazuje na vaši spokojenost. Pokud umíte vnímat svůj život pozitivně, jako příležitost, školu a cestu, nemusíte se zlobit a rozčilovat špatným chováním druhých, jejich podivnými názory a hodnotami. Člověk s nemocným žlučníkem bývá agresivní, neustále podrážděný, zlostný a vzteklý, navíc proto, že tuto zlobu neumí nebo nechce otevřeně vyjádřit. Žlučník vás učí pracovat aktivně s agresí, nepoužít ji jako frontální útok, ale protivníka nejdřív namydlit", strávit a pak zkrotit. Co bují, je zbytečná přítěž.

Kouzelná věta: Dávám a nic za to nechci.

Ledviny

Ledviny jsou dvě. Ve dvou žijí milenci.  Jsou zeslabovány nebo posilovány kvalitou vašich vztahů. Filtrují krev a vytvářejí moč. Stejně tak přistupujte k setkáním, a problémům. Zabývejte se jen tím, kde získáte zkušenost a směr pro svůj život, ostatní je přebytečný balast. Rozdávejte lásku a pochopení, pohlaďte a pomazlete. Pokud necítíte dost lásky, ledviny se ozvou bolestí, pískem nebo kameny. Obdarovávejte své blízké láskou a nemějte strach o vztah - nebudete mít oslabené ledviny.

Kouzelná věta:  Z každé mé zkušenosti vychází jen dobro.

Močový měchýř 

Stav močového měchýře ukazuje, jak umíte snášet tlak života. Problémy s ním ukazují na rozzlobenost na partnera. Hromadí v sobě odpadní látky a vylučuje je z těla ven. Zbavte se i vy dotěrných myšlenek, které vás svazují a nepotřebujete je.  Lehejte si do postele vyrovnaná s tím, že co se stalo dnes, už nezměníte, je to minulost a raději se přitulte k partnerovi. Věnujte se chvíli, která je právě teď, protože žijete právě teď, a nejdůležitější je, co děláte teď, ne včera ani zítra. Kouzelná věta: Mám se ráda a jsem ochotná se změnit.

Plíce

Plíce jsou symbolem komunikace s vnějším světem. Dech je vaší pupeční šňůrou, která nás pojí s životem. Nádech a výdech symbolizují schopnost brát a dávat. Dýchání musí být harmonické, tak i braní a dávání v životě musí být v harmonii. Nemocné plíce volají po pozornosti, lásce a bezpečí. Když se jí nedostává, dusíte se a špatně dýcháte. Svobodně dýchat i odpouštět i těm, kteří vás svírají a jejich činy vidět jako nedokonalost jejich ducha a ne jako snahu vědomě nám ubližovat.

Kouzelná věta: Přijímám život v dokonalé rovnováze.

Tlusté střevo

Zpracovává odpady a vzpomínky na minulost. Rodinné hádky mezi rodiči a dětmi, vzpomínky na křivdy a zrady. Z nich také odčerpává potřebné. Malé připomenutí si vašich životních ublížení ve vás vyvolává touhu po odplatě. Hleďte si své životní cesty a dokažte odpustit těm, kteří zaseli bolest do vašeho života. Zbavte se starých problémů a budete mít volnou cestu. Pokud trpíte zácpou, vyházejte ze svých skříní vše, co jste rok nepotřebovali. Půjde vám to zbavit se i starých myšlenek.

Kouzelná věta: Zbavuji se toho, co už nepotřebuji.

Slinivka

Je orgán lásky a její stav vám ukazuje, jak jste schopna lásku dávat a přijímat. Políbení od toho, koho zbožňujete a kdo miluje vás, je živou vodou pro váš život. Kdo neumí dát opravdovou, čistou lásku, ten onemocní cukrovkou. Sladkost, kterou nedává svým jednáním, je mu v jídle zakázána. Cukrovkou trpí lidé, kteří prohospodařili své síly. Přeslazovali, upravovali si život k obrazu svému tak intenzivně, že jim na stáří nezbylo. Dávejte lásku, mluvte k druhým s láskou, s touhou pomoci.

Kouzelná věta: Můj život je příjemný a sladký.

Slezina

Je jedním z významných obranných míst těla.  Slezina reaguje při všech infekčních chorobách, nemocech krve a jater, při každém rozladění organismu. Zachycuje unavené červené krvinky a je filtrem lymfy - zachycuje vaši zlobu a nešvary. Její stav ukazuje váš vztah k lidem. Pokud vše soudíte, hodnotíte, stále se rozčilujete, často dochází k nehodám s poškozením sleziny. Nashromážděné negace musí být pročišťovány tělesným trápením a ztrátami. Nekritizujte a snažte se lidi pochopit.

Kouzelná věta: Jsem v bezpečí. Všechno je v pořádku.

Žaludek

Každá situace v životě vás učí. Mnohé jsou jako kameny, které vás ubíjejí a které nedokážete přijmout. Nejste schopna vydržet tvrdost dopadajících ran, ale nemáte sílu tuto situaci opustit. Potom váš žaludek s obtížemi tráví a nezvládnutí situace provází zloba. Projevuje se zánětem žaludeční sliznice a pak i žaludečním vředem. Situace, které se vám příčí, se kterými se nedokážete smířit a přijmout je vyůstí do žaludeční neurózy. Nezáviďte nikomu, ani se s nikým nesrovnávejte.

Kouzelná věta: Procházím životem bez problémů.

Srdce

Je centrum citů a lásky. Srdce udržuje v pohybu krev, životní energii, a ukazuje vám, jak dokážete řídit vlastní životní rytmus. Pokud příliš tlačíte nebo ustupujete, projevem je vysoký či nízký krevní tlak. Srdce pohání radost a ničí bolest ze zloby a situací, v nichž jste ustrnula. Dávejte lidem to, co jim srdce léčí - lásku, štěstí, radost a smích. Kdo se pro druhé otevírá, ten od druhých dostává. Posilujte své srdce láskou k sobě. Říkejte si před zrcadlem denně, jak jste krásná a jak se máte ráda.

Kouzelná věta: Moje srdce tluče v rytmu lásky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden