Můj čas na kafíčko

S krásnými muži je to těžké...

Krásní chlapi s okouzlujícím úsměvem a mužným tělem se líbí většině žen. Jenže život s fešákem často není žádný med a po okouzlení nastupuje krutá realita!

Hezký chlap o sobě ví, že je hezký. A s takovým mužem je někdy těžké vydržet. Když jste z něj šla do kolen vy, buďte si jistá, že si jeho charismatu všimnou i jiné. Možná vás ani podvádět nemusí, ale i tak se budete trápit představami, že mu ženské budou nadbíhat a producírovat se před ním.

Neumí stárnout

S namyšleným chlapem bývá potíž. Je těžké mu lichotit, že mu to v obleku sluší, když on to už dávno ví. Obvykle nesnese kritiku a většinu svých problémů řeší s pobaveným úsměvem. Chlapi sice často zrají do krásy, nicméně i je čekají vrásky, vypadávání vlasů, kila navíc a nemoci.

Pokud byl chlap zvyklý na to, že okouzlil každou ženu, nese nelibě příznaky stáří. A s tímto chlapem vydržet je pak o nervy. Zkrátka když chlap tolik nelpí na svém vzhledu, svízele přicházející s věkem bere s nadhledem a humorem, nestane se z něj neurotik, který zkoumá každou část svého těla, jak moc zestárla.

Sebevědomí na bodu mrazu

Znáte ten pocit, když jen záříte v krásných šatech a vedle průměrného chlapa vypadáte božsky. Jenže když se hlavy otáčí za krasavcem, začnete si vedle něj připadat nepřitažlivá, pochybovat o sobě a mít pocit, že mu nestačíte.

Začnete trpět mindráky, že vaše prsa jsou povadlá, lýtka moc tlustá a dělá se vám podbradek. Navíc krasavci jsou zvyklí, že jim do postele ženy často skákaly samy, takže se ani nesnaží být dobrými milenci. A vám pak může zbýt jen smutná vzpomínka, jaký uragán jste zažívala s mužem, který měl dost křivý nos a pivní břicho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden