Moje sladké tajemství

Víte, jak mluvit s mužem?

Taky se doma hádáte kvůli maličkostem? Co když se ale neumíte vyjádřit přesně, aby muž pochopil, co mu vlastně chcete říct a nehledal za tím něco jiného? Chyba v komunikaci může váš vztah i zničit. Nebojte, pomůžeme vám!

Pochopte jeho způsob uvažování

Abyste se ve vztahu nemusela pořád o něčem dohadovat a něco vysvětlovat, potřebujete mít partnera, se kterým si rozumíte. Takového, který rozumí tomu, co chcete říct, na první dobrou.

Rozumí vašemu jazyku, vašemu myšlení a co se týče běžných věcí, nic mu nemusíte vysvětlovat dvakrát. Pokud to tak není, máte to těžké. Ale nic není ztraceno.

Pamatujte si, co vám říká

Zkuste si pamatovat jeho historky z dětství, jeho vyprávění o práci nebo o kamarádech.

Mnohem snadněji na něj potom uděláte dojem, až to budete potřebovat. Uvidíte, jak bude šťastný, až mu zas uděláte přesně tu svíčkovou, jakou mu v dětství dělávala maminka. Tyhle detaily vás budou držet ve spojení.

Zajistí, abyste byli naladěni na stejné vlně.

Mluvte stejnou řečí, jako on

Když spolu dva lidi tráví hodně času, začnou používat stejná slova, mimiku a podobná slovní spojení. Usnadňuje to jejich komunikaci a často stačí jedno slovo a rozumí si, aniž by museli něco složitě vysvětlovat.

Pokud cítíte mezery v komunikaci, zkuste svůj jazyk přizpůsobit tomu jeho. Samozřejmě jen tak, abyste to pořád byla vy a necítila se u toho špatně.

Jednou větou mu nic nevysvětlíte

V komunikaci s mužem rozhodně nemáte přestat přemýšlet a hrát hloupou. Jen prostě nepřemýšlejte příliš.

To je prý nejčastější chyba, kterou dělají i ty nejinteligentnější ženy pod sluncem. Hlavou se jim honí tolik myšlenek, ale nahlas řeknou jen jednu větu. Je pak logické, že partner nepochopí souvislosti vašeho uvažování, z jakého se vyslovená věta zrodila.

Dostaňte ho smyslem pro humor

Každý pár má svůj osobitý styl humoru, kterému rozumí jen oni dva. Použijte ho tedy v té správné chvíli a tím správným způsobem. To znamená, že byste ze sebe neměla za každou cenu dělat komika.

Prostě jen tak něco prohoďte, když budete chtít odlehčit situaci. Uvidíte, jak to napjatou atmosféru zmírní. Vaše společné vtipkování přispívá k udržení souznění mezi vámi, a tak si je udržujte..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden