Můj čas na kafíčko

Nenechte se oklamat při výprodejích!

Jako každý rok i letos čekají na nás výprodeje. Prodejci lákají zákazníky na slevy, které se prostě neodmítají. Někdy je těžké odolat, jenže potom doma můžete zjistit, že jste pěkně naletěla jen šikovným postupům obchodníků a utratila stovky korun úplně zbytečně. Na co si určitě dejte pozor, pokud se chystáte pořizovat oblečení ve slevách?

Důkladná kontrola

Objevila jste úžasný svetr, který vám sedne jako ulitý a navíc je o polovinu levnější? Než se rozhodnete daný kousek vzít k pokladně, pořádně si prohlédněte všechny švy, zda nemá vytažené nitky nebo jiné kazy. Na výprodeje chodí ročně tisíce lidí a s oblečením, obuví či doplňky zachází nejrůznějšími způsoby. Často se proto stává, že dojde k poničení, které ale nemusíte na první pohled vidět.

Stojí to za to?

I když se může stát, že obchodníci zlevnili skoro o 70 %, ve skutečnosti je to pravidelně úplně jinak. Nenechte se proto ošálit pohádkovou slevou a pečlivě zvažte, zda vybraný produkt stojí opravdu za to! Ať už jde třeba o kalhoty či halenku za dvě stovky nebo ještě méně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden